"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.7 C
Trikala

Τρίκαλα – Μαθητικό Φεστιβάλ ΚΝΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τους στίχους του Μ. Θερβάντες «Τρέλα είναι να εγκαταλείψουμε τα όνειρά μας. Να αλλάξουμε τον κόσμο δεν είναι τρέλα, ούτε ουτοπία, είναι δικαιοσύνη!» ως κεντρικό σύνθημα, προετοιμάζεται και στα Τρίκαλα το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ, που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί στο μεγάλο ραντεβού των μαθητών.

Η ΚΝΕ σε καλεί και ‘σένα να ενώσουμε τις φωνές μας γιατί οι ανάγκες, η ευτυχία των νέων όλου του κόσμου δεν χωράνε στο σημερινό άδικο σύστημα που μετατρέπει την παιδεία σε εμπόρευμα, που γεννά φτώχεια, ανεργία, πολέμους και φασισμό. Έλα στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου. Έλα να μάθεις από πρώτο χέρι για τι παλεύει η ΚΝΕ. Το Μαθητικό Φεστιβάλ το χτίζουμε κάθε χρόνο εμείς, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, με το μεράκι και τη δίψα μας για συζήτηση, πολιτιστική δημιουργία, διασκέδαση.

Τα όνειρα και το μέλλον μας δεν τα εγκαταλείπουμε. Αγωνιζόμαστε να τα κάνουμε πράξη! Σήμερα υπάρχει η δυνατότητα να ζήσουμε καλύτερα. Αυτό που μπαίνει εμπόδιο είναι το καπιταλιστικό σύστημα που στηρίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Όλοι εμείς, τα μέλη της ΚΝΕ αγωνιζόμαστε για τον πιο όμορφο, τον πιο ανθρώπινο και σπουδαίο στόχο: Για να αλλάξουμε τον κόσμο, για να τραβήξει η Ιστορία της ανθρωπότητας μπροστά.

 

Παλεύουμε για τη νέα κοινωνία, τον σοσιαλισμό – κομμουνισμό!
Σε καλούμε και εσένα να βαδίσουμε μαζί σε αυτόν τον δρόμο!

 Πάρε και εσύ μέρος στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ το Σάββατο 12 Μάη στις 20.00,  στην πλατεία Ρήγα Φεραίου!

 

 

 

T.Σ Τρικάλων της ΚΝΕ

29/04/2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης