"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.9 C
Trikala

Τρίκαλα: “Μαχητικοί αγώνες για να μην περάσει το νέο Ασφαλιστικό” το μήνυμα συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Με σύνθημα “έχουμε τη δύναμη να φέρουμε τα πάνω, κάτω”, μέλη εργατικών Σωματείων διαδήλωσαν ενάντια στο νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο, στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε από τη Γραμματεία Τρικάλων του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ).

Η κεντρική ομιλήτρια της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ, εκπαιδευτικός Άννα Κουτελίδα

Η κεντρική ομιλήτρια της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ, εκπαιδευτικός Άννα Κουτελίδα“Δεν παραδινόμαστε! Δεν υποχωρούμε στη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια. Διεκδικούμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών “, τόνισε μεταξύ άλλων η εκπαιδευτικός Άννα Κουτελίδα, κεντρική ομιλήτρια της συγκέντρωσης που έγινε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, με τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο να πραγματοποιούν στη συνέχεια πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η κα Κουτελίδα μίλησε για “δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης” αλλά και για “ψευτοαντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την υποκριτική στάση της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ αλλά και των άλλων κομμάτων που στηρίζουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων”, τονίζοντας πως “το τελικό σχέδιο για το Ασφαλιστικό είναι ακόμη πιο άθλιο από το αρχικό”.

Έκανε, δε, λόγο για “νέο χτύπημα των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, αύξηση των φόρων και… σφαγή στις συντάξεις”, καλώντας τους εργάτες, τους νέους, τους ελευθεροεπαγγελματίες, τους άνεργους και τους αγρότες να συνεχίσουν τους μαχητικούς αγώνες “για να μην περάσει στη Βουλή ο Νόμος λαιμητόμος…”.

Έθεσε, δε, ως βασικό διεκδικητικό πλαίσιο “την σταθερή εργασία, με αξιοπρεπή μισθό και όχι συμβολική ενίσχυση, αλλά και σύνταξη που δεν θα είναι φιλοδώρημα”, ζητώντας “να δυναμώσει παντού ο αγώνας, σε κάθε χώρο δουλειάς και κλάδο, σε κάθε γειτονιά της πόλης και σε κάθε χωριό…”.

ert

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης