"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.4 C
Trikala

Τρίκαλα: Να αποσυρθεί το λεωφορείο χωρίς οδηγό ζητούν 200 Τρικαλινοί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Διακόσιοι Τρικαλινοί υποστηρίζουν δια της υπογραφής τους την απόσυρση του λεωφορείου χωρίς οδηγό από τους δρόμους της πόλης. Τον αριθμό των υπογραφών που συγκέντρωσαν και τα επιχειρήματα που τεκμηριώνουν την απόσυρση του λεωφορείου παρουσίασαν σήμερα μέλη του Μετώπου Λαού σε μία πρωτότυπη συνέντευξη τύπου στο δρόμο.
Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του Μετώπου Λαού παραχώρησε συνέντευξη τύπου στη λεωφορειολωρίδα κοντά στο τζαμί, στον χώρο δηλαδή από τον οποίο ξεκινά το λεωφορείο χωρίς οδηγό. Το πρώτο που κατέδειξαν ήταν το ζήτημα της ασφάλειας, μετά τη χθεσινή παρέκκλιση της πορείας του λεωφορείου, προκαλώντας φόβο στους περαστικούς της οδού Διονυσίου και τρόμο στον περιπτερά, καθώς το… έξυπνο όχημα σταμάτησε λίγο πριν το περίπτερο.
Η αντιπροσωπεία υποστήριξε επί του συγκεκριμένου θέματος ότι προτεραιότητα μίας δημοτικής αρχής πρέπει να είναι η ασφάλεια των πολιτών. «Για την προβολή της πόλης και τις 400.000 ευρώ που κοστίζει το εγχείρημα δεν είναι δυνατό να παραγνωρίζεται η ασφάλεια των πολιτών».

ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης