"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.4 C
Trikala

Τρίκαλα – Όχι ιδιώτες στη καθαριότητα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αντίθετοι με την είσοδο ιδιωτών στους τομείς της καθαριότητας , του πρασίνου και του ηλεκτροφωτισμού , εμφανίστηκαν σήμερα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στο δήμο Τρικκαίων. Σημείο τριβής αποτελεί η προσπάθεια της κυβέρνησης να εντάξει την διάταξη για την εκχώρηση των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου σε εργολάβους και ιδιωτικά συμφέροντα . Όπως ανέφεραν “δηλώνουμε την αντίθεση μας, για μια ακόμα φορά, στις συγκεκριμένες στοχεύσεις. Θα πρέπει οι δήμοι να προσλάβουν επιπλέον προσωπικό και το βάρος να πέσει στην ανακύκλωση”.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σύμφωνα με την ρήση του Ντενγκ Ξσιάο Πινγκ του ΚΚ της Κίνας “άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, δεν έχει σημασία, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια”. Η εκχώρηση και σε ιδιώτες Υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου, είναι πραγματικότητα εδώ και χρόνια διεθνώς, με πολύ καλά αποτελέσματα σε σχέση με τις αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες στην Ελλάδα.

  2. Και ποιόν ενδιαφέρει η άποψη των εργαζομένων;
    Το θέμα είναι να υπαρχει καθαρίοτητα με το μικρότερο δυνατό κοστος.
    Τώρα αν θα ειναι από δημοσιο ή ιδιωτικό φορέα ειναι πραγματικά αδιάφορο.

  3. Απορώ προς τι το παράξενο. Όλα είναι στο γενικότερο πλάνο του νεοφιλελευθερισμού, όλα στις αγορές όλα στους ιδιώτες επιχειρηματίες.
    Νέοι καιροί ξημερώνουν, παλαιές αρχές βαφτίζονται νέες και νέα μαύρα κοράκια συνωστίζονται να πάνω στο ψωμάκι του Έλληνα πολίτη.
    Και βέβαια μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
    Δικαιόπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης