"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.2 C
Trikala

Υπάρχει και η παραίτηση κ. Παναγιώτου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο κ. Γιώργος Παναγιώτου , έγκριτος νομικός και μελλοντικός πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων, τυγχάνει αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του νοσοκομείου.

Αιτιολογώντας την απόφαση του να ψηφίσει υπέρ της εισόδου των εργολάβων στο νοσοκομείο και τη μη ανανέωση των συμβάσεων σε εργαζόμενους ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ” κατανοούμε φυσικά την αναστάτωση στους εργαζομένους, είναι νόμος του κράτους, άρα εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή κάτι” [radio Lesxi].

Μπορείτε κ. Παναγιώτου.

Υπάρχει και η παραίτηση.

Θα ήταν μία γενναία πολιτική πράξη, αξιοπρεπής, ουσιαστική και αποδοτική συνάμα.

Σε μια χώρα που η πολιτική έχει ταυτιστεί και αντικατασταθεί με το κομματισμό , πράγματι θα ήταν μια σπουδαία κίνηση.

Δεν είναι μόνο ο τομέας της καθαριότητας που θα δοθεί σε εργολάβους και αυτό το ξέρετε πολύ καλά.

Όλο το νοσοκομείο θα φύγει σιγά-σιγά.

Αν συμφωνείτε μένετε , αν διαφωνείτε παραιτήστε.

Απλά πράγματα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν υπήρχε αξιοπρέπεια θα ψήφιζε κατά των εργολάβων ! Κάποιοι από τους συμβασιούχους πιθανόν να είναι και ψηφοφόροι του στις δημοτικές εκλογές ! Αλλά δεν υπάρχει τσίπα ! Πίστα σκυλιά του κόμματος και των αφεντικών

  2. Ήταν γνωστές οι πολιτικές θέσεις της Ν.Δ για το θέμα, άλλωστε ξεκάθαρα -κατά την ανακοίνωση του Νοσοκομείου –είναι οικονομικά πιο συμφέρουσα η ανάθεση σε εργολάβους . Αν οι του Σύριζα θέλανε να το ανατρέψουν τότε θα το κάνανε με Νομοθεσία που θα τους νομιμοποιούσε και δεν θα τους άφηνε ξεκρέμαστους. Αλλά όλοι τους θέλουνε ομήρους στις εκλογές……..

    • Σωστά, και το χειρότερο είναι ότι και στο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζαν ότι δε μπορεί περάσει νόμος για μονιμοποίηση, με βάση το Σύνταγμα, και έτσι πέταξαν το μπαλάκι για μετά τις εκλογές με υποσχέσεις. Η διάκριση του λαϊκισμού από τη φιλολαϊκή πολιτική, είναι οι υποσχέσεις για μέτρα που μπορούν να υλοποιηθούν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης