11ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα – Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . 11ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα – Τρίκαλα : Την δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα ο 11ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκας 11ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα – Τρίκαλα : Την δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα ο 11ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκας Rating: 0

11ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα – Τρίκαλα

11ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα – Τρίκαλα

11ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα – Τρίκαλα : Την δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα ο 11ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκας – Τρικάλων με το ενδιαφέρον των δρομέων να είναι στραμμένο εκεί.

Η κύρια διαδρομή είναι 21,1 χιλιόμετρα, ενώ θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων αγώνας 5 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρων για παιδιά.

 Η προκήρυξη :

Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων προκηρύσσει τον 11ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμπάκα-Τρίκαλα την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018.

Αφετηρία: Κεντρική πλατεία Καλαμπάκας

Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Τρικάλων

 

Μήκος διαδρομής: 21.096μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η διαδρομή είναι σε άσφαλτο με κλίση ελαφρώς κατηφορική και μετρημένη από την AIMS. Παράλληλα με τον αγώνα των 21,1km θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων αγώνας 5 km και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά.

Οι εγγραφές για τον 11o Επετειακό Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμπάκα-Τρίκαλα και τον αγώνα 5 χλμ. που γίνεται προς τιμή του Θανάση Σταμόπουλο θα ανοίξουν σύντομα. Για όλες τις λεπτομέρειες καθώς και για τα τελευταία νέα της διοργάνωσης ενημερωθείτε στο  www.trikalahalfmarathon.org/ .

Δείτε βίντεο από τον περσινό αγώνα:

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή