12 διαρρήξεις 17χρονου στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Άλλες δυο διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να φτάσουν τις δώδεκα αυτές που είχαν Άλλες δυο διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να φτάσουν τις δώδεκα αυτές που είχαν Rating: 0

12 διαρρήξεις 17χρονου στα Τρίκαλα

12  διαρρήξεις 17χρονου στα Τρίκαλα

Άλλες δυο διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να φτάσουν τις δώδεκα αυτές που είχαν διαπράξει ο 17χρονος ο οποίος συνελήφθη στις 10 Φεβρουαρίου και άλλοι τέσσερις συνεργοί του.
Ο νεαρός, που έκανε διαρρήξεις από τα… 15 του, είχε συλληφθεί μετά από εκτενείς αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και είχε μαζί του τα χρήματα και το κινητό που είχε κλέψει από ένα σπίτι μαζί με τους συνεργούς του, δύο 21χρονους και άλλους δύο, άγνωστους μέχρι στιγμής.
Αρχικά, είχε αποκαλυφθεί ότι από το Νοέμβριο του 2016, είχαν διαρρήξει άλλα εννέα σπίτια και είχαν κλέψει συνολικά μετρητά ύψους 4.750 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά, δύο τηλεοράσεις, μία παιγνιδομηχανή, δύο κινητά, πέντε ρολόγια, άλλες μικροσυσκευές και ένα κυνηγετικό όπλο. Μέρος από αυτά βρέθηκε στο σπίτι του 17χρονου που κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων μαζί με τους γονείς του, που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Η εξέλιξη της έρευνας που συνεχίζεται, οδήγησε στην εξιχνίαση και άλλων δύο διαρρήξεων σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίες έγιναν στις 27 Δεκεμβρίου και στις 21 Ιανουαρίου και είχαν κλαπεί 500 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, κοσμήματα και μία συλλογή από κέρματα και χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών. Γι’ αυτές σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

protothema.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή