Ένα σκηνικό μαγικό, με δημιουργίες καλλιτεχνίας από το Δημοτικό Θεατρικό Εργαστήρι Reviewed by Momizat on . Τέσσερις εποχές του χρόνου, με στίχους ποιητών, με δρώμενο θεατρικό και παιχνίδι. Ο Βιβάλντι και η ελληνική ποίηση, η χαρά των παιδιών, το παιχνίδι και η μουσικ Τέσσερις εποχές του χρόνου, με στίχους ποιητών, με δρώμενο θεατρικό και παιχνίδι. Ο Βιβάλντι και η ελληνική ποίηση, η χαρά των παιδιών, το παιχνίδι και η μουσικ Rating: 0

Ένα σκηνικό μαγικό, με δημιουργίες καλλιτεχνίας από το Δημοτικό Θεατρικό Εργαστήρι

Theatriko ergastiri
Τέσσερις εποχές του χρόνου, με στίχους ποιητών, με δρώμενο θεατρικό και παιχνίδι. Ο Βιβάλντι και η ελληνική ποίηση, η χαρά των παιδιών, το παιχνίδι και η μουσική.

Οι μικροί μαθητές, οι μετέχοντες στο Δημοτικό Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Τρικκαίων παρουσίασαν το απόγευμα της Κυριακής ένα πολυθέαμα. Χαρούμενες εικόνες και μουσική, βασισμένα σε τεχνικές του θεάτρου εικόνας, στο εκπαιδευτικό δράμα και στο θεατρικό παιχνίδι, καθήλωσαν τους γονείς και τους θεατές.
theatriko ergastiri 2
Στην αυλή του μύλου, οι εμψυχωτές Αντονέλλα Χήρα, Βίκυ Ιακωβάκη, Χριστίνα Κρίθαρη, Αρτέμης Αρκουμάνης, Γωγώ Κατσιανάκου, αποχαιρέτησαν τη χρονιά. Αλλά δεν αποχαιρέτησαν τους μικρούς και τις μικρές των στιγμών θεατρικής παιδείας που όλη τη χρονιά πέρασαν ευχάριστα και την επόμενη χρονιά αναμένουν με χαρά να αρχίσουν ξανά το θεατρικό παιχνίδι.

Μια παράσταση που με τον τίτλο «Ο Μύλος Ματσόπουλου αλλάζει εποχές», έδωσε το μήνυμα της λειτουργίας του χρόνου ως κυκλική πορεία της ζωής, με τα μάτια των παιδιών.

Αφήστε το σχόλιο σας