Αστυνομική «έφοδος» για τη σύλληψη του Θωμαϊδη live στο ΣΚΑΙ Reviewed by Momizat on . Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου όταν αστυνομικοί παρουσία εισαγγελικής λειτουργού κατέφθασαν στο ΣΚΑΙ για ν Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου όταν αστυνομικοί παρουσία εισαγγελικής λειτουργού κατέφθασαν στο ΣΚΑΙ για ν Rating: 0

Αστυνομική «έφοδος» για τη σύλληψη του Θωμαϊδη live στο ΣΚΑΙ

thomaidis

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου όταν αστυνομικοί παρουσία εισαγγελικής λειτουργού κατέφθασαν στο ΣΚΑΙ για να συλλάβουν τον παρουσιαστή της εκπομπής «Δίκη στο ΣΚΑΙ» Κυριάκο Θωμαΐδη.

Είχε προηγηθεί μήνυση κατά του παρουσιαστή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, την ώρα που έμπαινε στο σταθμό έπεσε πάνω στους αστυνομικούς οι οποίοι του είπαν πως επρόκειτο να συλληφθεί και εκείνος φέρεται να απάντησε «να φέρετε ένταλμα».

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο κτίριο και τον αναζήτησαν, διαπιστώθηκε πως ο παρουσιαστής είχε αποχωρήσει ενώ η εκπομπή, που ήταν εκείνη την ώρα στον αέρα, ήταν μαγνητοσκοπημένη.

Επενέβη και ο γενικός διευθυντής του ΣΚΑΙ Γιάννης Σπανολιός ο οποίος ζήτησε να πέσουν οι τόνοι. Το όλο περιστατικό κατέγραφε κάμερα του καναλιού και τα πλάνα προβλήθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή