Ηλεκτροκίνητα ποδήλατα στις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Με δέκα οκτώ συνολικά ηλεκτροκίνητα ποδήλατα εξοπλίζει τις υπηρεσίες του ο Δήμος Τρικκαίων. Τα δύο πρώτα παραδόθηκαν στη Δημοτική Αστυνομία την Τετάρτη 18 Σεπτε Με δέκα οκτώ συνολικά ηλεκτροκίνητα ποδήλατα εξοπλίζει τις υπηρεσίες του ο Δήμος Τρικκαίων. Τα δύο πρώτα παραδόθηκαν στη Δημοτική Αστυνομία την Τετάρτη 18 Σεπτε Rating: 0

Ηλεκτροκίνητα ποδήλατα στις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων

Ηλεκτροκίνητα ποδήλατα στις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων

Με δέκα οκτώ συνολικά ηλεκτροκίνητα ποδήλατα εξοπλίζει τις υπηρεσίες του ο Δήμος Τρικκαίων. Τα δύο πρώτα παραδόθηκαν στη Δημοτική Αστυνομία την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, στη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Πρόκειται για το πρόγραμμα ELVITEN στο οποίο ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala συμμετέχουν μαζί με άλλες 5 ευρωπαϊκές πόλεις (Βερολίνο, Γένοβα, Μάλαγα, Ρώμη, Μπάρι). Το πρόγραμμα εξετάζει ανά πόλη, εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης και καταγράφει αποτελέσματα που θα αφορούν σε όλη την ΕΕ. Τα Τρίκαλα προωθούν την ηλεκτροκίνηση με ελαφρά οχήματα.

Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του εξοπλισμού παρακολούθησης της πορείας των οχημάτων (black boxes). Στη συνέχεια με συγκεκριμένη χρέωση θα αποδοθούν σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να αξιολογηθεί η χρησιμότητά τους σε καθημερινές μετακινήσεις σε αστικό περιβάλλον.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή