Συναυλία “Χάρης Καραμπέρης BAND” και “Γιώργος Βαλιάκας & Ιδανικοί” στο Ανδρομέδα Μουσικό Στέκι στα Τρίκαλα στις 24 Φεβρουαρίου. Reviewed by Momizat on . Δυο ελληνόφωνα μουσικά συγκροτήματα οι "Χάρης Καραμπέρης BAND" και "Γιώργος Βαλιάκας & Ιδανικοί" που χαρακτηριστικό τους είναι ο ηλεκτρικός ήχος, ο εκρηκτικ Δυο ελληνόφωνα μουσικά συγκροτήματα οι "Χάρης Καραμπέρης BAND" και "Γιώργος Βαλιάκας & Ιδανικοί" που χαρακτηριστικό τους είναι ο ηλεκτρικός ήχος, ο εκρηκτικ Rating: 0

Συναυλία “Χάρης Καραμπέρης BAND” και “Γιώργος Βαλιάκας & Ιδανικοί” στο Ανδρομέδα Μουσικό Στέκι στα Τρίκαλα στις 24 Φεβρουαρίου.

Συναυλία “Χάρης Καραμπέρης BAND” και “Γιώργος Βαλιάκας & Ιδανικοί” στο Ανδρομέδα Μουσικό Στέκι στα Τρίκαλα στις 24 Φεβρουαρίου.

Δυο ελληνόφωνα μουσικά συγκροτήματα οι “Χάρης Καραμπέρης BAND” και “Γιώργος Βαλιάκας & Ιδανικοί” που χαρακτηριστικό τους είναι ο ηλεκτρικός ήχος, ο εκρηκτικός ρυθμός και ο λυρικός στίχος θα εμφανιστούν στη σκηνή του Ανδρομέδα Μουσικό Στέκι στα Τρίκαλα στις 24 Φεβρουαρίου και ώρα 21:15.
Οι Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί είναι ένα συγκρότημα 7 ατόμων με έδρα την πόλη της Λάρισας. Το Σάββατο στο Stage θα μοιραστούν μαζί σας τραγούδια από το προσωπικό τους album με τίτλο «στο αερόστατο», διασκευές της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής κ.α. Επίσης θα παρουσιάσουν νέο υλικό από το δίσκο που ετοιμάζουν αυτό τον καιρό.

Τα μελή του συγκροτήματος είναι τα εξής:
Γιώργος Βαλιάκας – φωνή, ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Στέλιος Βαλδούμας – ακορντεόν , Κώστας Γκουντής – ντραμς
Κώστας Ζωιτός – τρομπέτα , Θωμάς Καραβέντζας – ηλεκτρική κιθάρα, Στέλιος Παπαδόντας :μπασο, Νίκος Φλώρος πλήκτρα.

Οι Χαρης Καραμπερης band είναι ένα νεοσύστατο συγκρότημα που θα μας παρουσιάσει τραγούδια της έντεχνης και ροκ μουσικής σκηνής καθώς και τραγούδια που τους έχουν εμπιστευτεί διάφοροι δημιουργοί όπως << ο άλλος μου εαυτός>> , <<όταν οι ποιητές σιωπούν>> κ.α. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι τα εξής:
Χαρης Καραμπέρης -φωνή , Δημήτρης Λαστάρας-ηλεκτρικό κόντρα μπάσο, Βασίλης Σαμαράς-ηλεκτρική κιθάρα, Ερνέστο Λούκας – ηλεκτρική κιθάρα, Στέλιος Βαλδούμας-πλήκτρα και Στέργιος Χάτος-ντραμς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή