Την δική του “χρυσή” ιστορία γράφει ο Τρικαλινός Κώστας Νάκος-7η νίκη σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 400 εμπόδια Reviewed by Momizat on . Ο Τρικαλινός πρωταθλητής Κώστας Νάκος που πλέον αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό, παρότι προέρχεται από δύσκολη χρονιά στη διάρκεια της οποίας έμεινε πίσω, Ο Τρικαλινός πρωταθλητής Κώστας Νάκος που πλέον αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό, παρότι προέρχεται από δύσκολη χρονιά στη διάρκεια της οποίας έμεινε πίσω, Rating: 0

Την δική του “χρυσή” ιστορία γράφει ο Τρικαλινός Κώστας Νάκος-7η νίκη σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 400 εμπόδια

Την δική του “χρυσή” ιστορία γράφει ο Τρικαλινός Κώστας Νάκος-7η νίκη σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 400 εμπόδια

Ο Τρικαλινός πρωταθλητής Κώστας Νάκος που πλέον αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό, παρότι προέρχεται από δύσκολη χρονιά στη διάρκεια της οποίας έμεινε πίσω, λόγω τραυματισμών, κατάφερε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου να πετύχει το στόχο του. Ο αθλητής τερμάτισε πρώτος στα 400 μ. εμπ. με 51.94 και έφτασε τις επτά νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Νάκος έκανε σήμερα μόλις την τρίτη του κούρσα στη σεζόν. Δεύτερος στο αγώνισμα ήταν ο Δημήτρης Λεβαντίνος (ΓΣ Κερατσινίου) με 52.21 και τρίτος ο Σαράντης Σαραντινός (Πήγασος Ηρακλείου) με 53.16.

«Από την πίεση που είχα πονούσε το κεφάλι μου. Έβαλα ένα στοπ σε όλους αυτούς που μιλούσαν αρνητικά για μένα. Αλλά δεν ξέρουν πως αντιδρά η καρδιά ενός πρωταθλητή. Εννοείται πως δεν με ενδιέφερε η επίδοση. Ήταν η 7η νίκη μου αλλά πολύ καλύτερη ψυχολογικά από την περσυνή», είπε ο Κώστας Νάκος.

trikalasportiva

Αφήστε το σχόλιο σας