"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.7 C
Trikala

ΑΟ Τρίκαλα – Πανσερραϊκός 3 – 0

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μπαλάρα… Μόνο αυτή η λέξη αντικατοπρίζει το τι ακριβώς παρακολούθησαν οι περίπου 1000 θεατές που βρέθηκαν στο Αλκαζάρ για το ματς του ΑΟΤ με τον Πανσερραϊκό. Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν έναν σκασμό ευκαιρίες και σημείωσαν 3 γκολ κερδίζοντας τα “λιοντάρια” με 3-0.
Το σκορ θα μπορούσε, χωρίς υπερβολή, να ήταν πολύ μεγαλύτερό αλλά λίγο οι καλές τοποθετήσεις του Ανδρούτσου και λιγο η αστοχία λογω υπερβολικής σιγουριάς, κράτησαν το αποτέλεσμα σε αξιοπρεπή επίπεδα.

S0953384

28′ Απο ασίστ του Κουσκουνά, ο Γκονζάλες κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και σούταρε από κοντά για το 1-0!

55′ Απο ασίστ του Στεφάνοβιτς, ο Κουσκουνάς πλάσαρε για το 2-0.

70′ Από ασίστ του Στεφάνοβιτς, ο Δουκάκης βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε τον Ανδρούτσο για το 3-0 .

71′ Από γύρισμα του Αρσενίεβιτς, ο Δουκάκης πλάσαρε απο πλάγια θέση αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφτασε στην αγκαλιά του Ανδρούτσου.

S0833372

ΑΟ Τρίκαλα: Σικαλιάς, Λαμπάκης, Ζώνας, Ρεπετσάς (61′ Παπαπαναγιώτου), Νιάρος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς, Δουκάκης, Γκονζάλες (68′ Αρσενίεβιτς), Κουσκουνάς (73′ Βάσκεζ).
Πανσερραϊκός: Ανδρούτσος, Κουκόλης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Καψάλης, Στεργιανός (46′ Ραμίρεζ), Τσιμίκας (63′ Πόποβιτς), Ολίσε (11′ Ρούτσης), Μπεριάν, Ατματζίδης, Παπαστεργίου.

S0623351

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης