"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.4 C
Trikala

Εντυπωσιακή παράσταση από την Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Ν. Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

theatro 1

Στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων η θεατρική ομάδα των εκπαιδευτικών Νομού Τρικάλων ανέβασε τη σύγχρονη κωμωδία του Άκη Δήμου “Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης” σε σκηνοθεσία Δήμητρας Γ. Βαργιάμη.

theatro 2

Εντυπωσιακή η ερμηνεία των καθηγητών – ηθοποιών που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Η παράσταση παρουσίασε  έναν κόσμο όπου η ανατρεπτική φαντασία του κωμικού εισβάλλει στο πραγματικό, ανατρέποντας τα έργα και τις ημέρες της σύγχρονης νεοελληνικής οικογένειας που ψάχνει να βρει τη θέση της στον νέο χάρτη του κόσμου.

theatro 3

Τους ρόλους ερμήνευσαν οι Θανάσης Νάκας (Ρωμύλος), Κώστας Ταμπάκος (Γιούρη), Χρύσα Χαρδαλίδουν(Κάτια), Φανή Σμιξιώτη (Ιοκάστη), Χρήστος Κωστάκης (Κοσμάς), Κώστας Μιχαλάκης (Στέφανος) και Γιώτα Καραστογιάννη (Νάντια). Την επιμέλεια κίνησης έχει η Φαίη Τζιαμουράνη, τα σκηνικά είναι της Αρχοντούλας Γαβρά και οι φωτογραφίες του Θανάση Σπανιά, ενώ βοηθοί σκηνικών είναι οι Πέτρος και Θέμης Νταραράς. Χορεύουν, η Ομάδα του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων και το μακιγιάζ είναι από το Τμήμα Αισθητικής του ΙΕΚ Τρικάλων.

thetaro 4

 

theatro 5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης