"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

«’Εξω φρενών και με το όπλο παρά πόδα» ο Δημήτρης Κουρέτας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Έχουμε ένα κράτος ικανότατο και ταχύτατο όταν πρόκειται να εξυπηρετήσει τα θέλω των επιχειρηματιών, ενώ ανίκανο και αργό όταν πρόκειται για την προστασία του απλού πολίτη και της περιουσίας του.

Έχουμε ένα κράτος που δεν σχεδιάζει την αντισεισμική θωράκιση, την αντιπλημμυρική προστασία, τον αντιπυρικό σχεδιασμό, τις υποδομές, τη στήριξη της αγροτικής παραγωγής, το ασφαλές οδικό δίκτυο, με βάση τις ανάγκες, τις απαιτήσεις της κάθε περιοχής και τα θέλω των πολιτών μετά από δημόσια διαβούλευση.

Έχουμε ένα κράτος που φέρεται «τιμωρητικά» απέναντι στους πολίτες για τις επιλογές τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό είναι το όραμα για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας; Αυτή είναι η συνεργασία Κυβέρνησης – Περιφέρειας για να γίνει καλύτερη η ζωή των συμπολιτών μας;

Διαβάστε παρακάτω την έντονη αντίδραση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα με αφορμή την δημόσια διαβούλευση για τον Οργανισμό Υδάτων Θεσσαλίας: 

Χθες βράδυ σχεδόν μια μέρα μετά τη λήξη της δημόσιας διαβούλευσης για τον οργανισμό υδάτων Θεσσαλίας κατατέθηκε πολυνομοσχέδιο που περιέχει τον οργανισμό . Η διαβούλευση είχε 556 σχόλια . Το νομοσχέδιο 123 άρθρα . Γιατί τέτοια συμπεριφορά στη Θεσσαλία; Δεν δικαιούμαστε κάτι καλύτερο; Δεν φταίνε οι Θεσσαλοί πολίτες που τόσες δεκαετίες το πολιτικο σύστημα δεν φρόντισε να θωρακίσει την Θεσσαλία με αντιπλημμυρικα έργα που είχαν υποδειχθεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια . Γιατί έγινε η διαβούλευση ; Γιατί μας πετάτε στα μούτρα τόση απαξίωση ; Ας πούμε ότι θέλατε ένα άλλο περιφερειάρχη. Ο κόσμος όμως ; Τι φταίει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης