"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Ευχαριστήριο προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πριν λίγες ημέρες νοσηλεύτηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Από τα βάθη της ψυχής μου και της καινούργιας μου καρδιάς πια, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον παθολόγο γιατρό μου Αναστάσιο Ζιούτο, που πρώτος κατάλαβε την κλινική μου εικόνα.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον παιδικό μου φίλο και συμμαθητή Στυλιανό Μπετσιμέα, κορυφαίο καρδιολόγο και άνθρωπο. Η επιμονή του για περαιτέρω εξετάσεις, ήταν η σωτηρία μου. Έτσι λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης, συνωμότησε το σύμπαν και όλες οι ανώτερες δυνάμεις.

Αρπάζοντας με με ταξί από το ιατρείο του και αφού παρέβλεψε φανάρια και σηματοδότες, σήκωσε το τμήμα των ΤΕΠ κυριολεκτικά στον αέρα. Δοξάζω τον Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής Δρ. Δημήτριο Πλατογιάννη, όπου με την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση και εμπειρία του, με κράτησε στη ζωή. Πραγματοποίησε σε μένα αγγειοπλαστική-stent, ύστερα από πρόσθιο έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ευγνωμονών τους εφημερεύοντες ιατρούς των ΤΕΠ, τους νοσηλευτές, αιμοδυναμικό και ΜΕΘ εμφραγμάτων, για την αμέριστη προσοχή και τα γλυκά τους λόγια. Είστε σπουδαίοι άνθρωποι και εξαίρετοι επαγγελματίες. Να είστε γεροί και ευλογημένοι.

Με βαθιά εκτίμηση

Νανά Βασ Μπιλιάλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης