"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Η Γαλλία στον τελικό, ανελέητη ισοπέδωσε την Πολωνία 95-54

lafarm

Σχετικά άρθρα

O πρώτος ημιτελικός ίσως ήταν ο πιο εύκολος στην ιστορία του Ευρωμπάσκετ, καθώς μία αποφασισμένη Γαλλία διέλυσε 95-54 την Πολωνία και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του τουρνουά.

Οι Γάλλοι έδειξαν από το ξεκίνημα τις «άγριες» διαθέσεις τους, κυριάρχησαν σε άμυνα και επίθεση, δεν άφησαν στους αντιπάλους τους ούτε σκέψη καν, πως θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Η Πολωνία προφανώς «άδειασε», μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη στον προημιτελικό απέναντι στη Σλοβενία και το όνειρο για περαιτέρω διάκριση έγινε εφιάλτης, αφού οι παίκτες του Βενσάν Κολέ φύλαγαν την καλύτερη εμφάνιση ως τώρα στη διοργάνωση για το κατάλληλο παιχνίδι και μετά την παταγώδη αποτυχία τους στο EuroBasket 2017, επιστρέφουν σε τελικό της διοργάνωσης.

Με άμυνα που τσάκιζε κόκκαλα (η Πολωνία είχε 18 πόντους στο ημίχρονο με 7/31 σουτ και 7 λάθη), η Γαλλία πήρε από νωρίς το προβάδισμα, το οποίο διασφάλισε με σχετική άνεση μέχρι το φινάλε. Η νίκη (95-54) ήρθε πολύ πιο εύκολα απ ότι ενδεχομένως περίμεναν όλοι, με τους μπλε να διεκδικούν την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης μετά από το 2013.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης