"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.7 C
Trikala

Μήλο της Έριδος τα παλιά στελέχη του Π.Α.Σ.Ο.Κ στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έντονες διεργασίες και πολλές συζητήσεις στο παρασκήνιο, πραγματοποιούνται εσχάτως στο χώρο της κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα, την ώρα που η τοπική Νέα Δημοκρατία, απολαμβάνει τη μακαριότητα της εξουσίας.


Προς το παρών, οι κρούσεις που έχουν γίνει σε προσωπικότητες του πρώην Π.Α.Σ.Ο.Κ και της ευρύτερης αριστεράς δεν έχουν ευοδωθεί και πέφτουν στο κενό.


Η απροθυμία των αξιόλογων στελεχών της πάλαι ποτέ Παπανδρεικής και Σημιτικής παράταξης να επαναδραστηριοποιηθούν, σε συνδυασμό με τη παντελή απαξία των υγειών μονάδων της κοινωνίας να μετέχουν στα κοινά, αναδεικνύει τη βαθιά κρίση που διέρχεται ο δημόσιος βίος του τόπου.


Δεδομένου ότι ο Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α παραπαίει, εγκλωβισμένος στις ετερόκλητες συνιστώσες του και τις αναχρονιστικές –  δογματικές του αντιλήψεις, δίχως εναλλακτική και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης, αδυνατεί στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία, να οικειοποιηθεί τη φθορά της Κυβέρνησης. 


Υπο αυτές τις συνθήκες, τα έμπειρα στελέχη του Π.Α.Σ.Ο.Κ, τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, αποτελούν τις χρυσές εφεδρείες του πολιτικού συστήματος, εδραιώνοντας έτσι τη πεποίθηση στη κοινωνία, ότι μόνο ένα αναγεννημένο και με νέα ηγεσία Κ.Ι.Ν.Α.Λ, μπορεί να δώσει λύση στο αδιέξοδο που βιώνει η σημερινή Ελληνική Δημοκρατία.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης