"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.7 C
Trikala

Κουρέτας “θα πάμε σε “πόλεμο για το βαμβάκι” – Μητσοτάκης : Δεν θα εγκαταλείψουμε το βαμβάκι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα “λαγωνικά” του Μαξίμου αμέσως έπιασαν την μεταμεσονύχτια δήλωση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα σύμφωνα με την οποία :

“Θα γίνει πόλεμος ….. με εκείνους που σκέφτονται να φύγει το βαμβάκι από τη Θεσσαλία”. 

Στη συνάντηση που είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με θεσμικούς φορείς της Θεσσαλίας, δήλωσε

“επειδή είδα και τις δηλώσεις του κου Περιφερειάρχη ότι πρέπει αύριο να εγκαταλείψουμε το βαμβάκι και να πάμε σε δραστικές παρεμβάσεις αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών στη Θεσσαλία. Ξεκαθαρίζω λοιπόν εξαρχής ότι δεν τίθεται κάποιο τέτοιο ζήτημα». Δεν πρότεινε εξάλλου κάτι τέτοιο ούτε η μελέτη. Και θα ήταν πολύ άδικο από όλη αυτήν την αναλυτική δουλειά που έχει γίνει να εστιάσουμε την προσοχή μας μόνο σε αυτήν τη διάσταση”. 

Από τους θεσμικούς φορείς της Θεσσαλίας συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ο Δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο Δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου Κώστας Καραγεωργίου, ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, ο Δήμαρχος Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος, ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης, ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, ο Δήμαρχος Παλαμά Σωκράτης Δασκαλόπουλος, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, ο Δήμαρχος Σοφάδων Δημοσθένης Κατσής, ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, o Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπύρος Αγναντής, ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Θανάσης Μαρκινός, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Βασίλης Ζαχίλας και ο Υπεύθυνος Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, Κώστας Στεργούλης.

Από την εταιρεία HVA έλαβε μέρος ο Διευθύνων Σύμβουλος, Μίλτος Γκουζούρης.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aφού δεν πρότεινε εξάλλου κάτι τέτοιο ούτε η μελέτη…
    Kάποιοι ψάχνουν ανεμόμυλους για μονομαχίες και άλλοι είναι “βασιλικότεροι του Bασιλέως” για να χειροκροτούν….

    • Ενώ είχε εμπεριστατωμένη μελέτη ο Πρωθυπουργός, που δεν ξεχωρίζει τη βαμβακιά από το μαρούλι. Βέβαια, ρωτάει και μαθαίνει από τον Πατέλη και το Σκέρτσο.

  2. Βρήκε ο Πρωθυπουργός μια αντιπολίτευση, που κάνει και μια πρόταση ουσίας. Αφού δεν υπάρχει αντιπολίτευση ουσίας από το κοινοβούλιο, βγήκε η κοινωνική αντιπολίτευση το πρόσωπο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να εκφραστεί. Βαραίνουν όμως έτσι οι πλάτες του Κουρέτα και να δούμε τί μπορεί να σηκώσει. Ελπίζουμε να μην είναι κι αυτός ένα πυροτέχνημα σαν τους άλλους που πέρασαν.

  3. ΑΝΤΕ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ”ΑΡΜΟΔΙΟΙ” ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ!!
    Η ΕΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΑΓΡΟΤΗ
    ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
    ΙΣΠΑΝΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ Τ’ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ”ΤΕΩΣ” ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΒΛ. ΜΑΡΟΚΟ ΤΥΝΗΣΙΑ ,ΑΙΓΥΠΤΟ
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ!!!!!

    • Oι λαϊκιστές ονειρεύονται ότι θα ξαναφτιάξουν προβληματικές του 80 με δανεικά των κουτόφραγκων, για να ανταγωνιστούν τα χαμηλά μεροκάματα του αναπτυσσόμενου κόσμου στην νηματουργία και οι αριστεροί ονειρεύονται να μας φτωχοποιήσουν για να είμαι ανταγωνιστικοί με μεροκάματα Καλκούτας…

      • Τα φιλελεύθερα τρολλάκια του διαδικτύου, που εμφανώς έχουν ως Θεό το παιδί από το Χάρβαρντ*, γνωρίζουν οικονομία και είναι κατά του κομμουνισμού, τι άραγε ονειρεύονται;
        *Πανεπιστήμιο όπου διδάσκει ο Κώστας Μπακογιάννης.

        • Μια σύγχρονη Ελλάδα ονειρεύονται οι Φιλελεύθεροι, αντί για τη χρεωκοπημένη Ελλάδα της λαϊκοδεξιάς και τον σοσιαλιστών, ή τις ΔΗΜΗΤΡΕΣ εκτός ΕΕ των αριστερών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης