"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.4 C
Trikala

ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ : ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο μικρός θεούλης, ο παγκοσμίου κλάσης Έλληνας αθλητής, Μίλτος Τεντόγλου, ΄΄έγραψε΄΄ πάλι με δηλώσεις του, καθώς έχουν πολύ νόημα τα όσα ανέφερε για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αλλά και τον δήμαρχο της Πάτρας, Κώστα Πελετίδη.

Σε συνέντευξή του, στο πατρινό περιοδικό TRIP (σ.σ. κυκλοφόρησε σήμερα ) ο Τεντόγλου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, πως κρίνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στο οποίο έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας, τόνισε ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό στάδιο που όμοιό του – όπως είπε – δυστυχώς δεν υπάρχει στην Αθήνα !

Χαριτολογώντας δε, τόνισε ΄΄για να έχουμε ένα τέτοιο στάδιο ώστε να κάνουμε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, νομίζω πως πρέπει να φέρουμε στην Αθήνα τον δήμαρχο Πελετίδη΄΄ !

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στον Δήμο Πατρέων, με βάση τα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2023, οι ανεξόφλητες οφειλές φτάνουν τα 68.167.584,82 ευρώ, ένα ποσό το οποίο εκτιμάται πως θα αυξηθεί μέσα στην τρέχουσα χρονιά κατά περίπου 3 εκατ. ευρώ…
    “Με ξένα κόλλυβα…” λέει ο λαός, κάποιος κερδίζει ψήφους…

    • Σιγά το πράγμα για το χρέος των Πατρινών… Θα τους στείλουμε εμείς τον ”δικό” μας, θα τους γεμίσει με αυτοκίνητα άνευ οδηγών, άρα χαμηλότερο κόστος και θα ρεφάρουν…
      Όλο αστεία λέω, όλο αστεία…

  2. Δεν πειράζει ας χρωστάει άμα είναι να φτιάχνει στάδια.Οταν του επιστρέψει και το κράτος αυτά που χρωστάει στους δήμους θα ξεχρεωσει.Αλλα και να μην ξεχρεωσει…στα…. στάδια έφτιαξε για να βγάζει η χώρα παγκόσμιους πρωταθλητές όπως ο Τεντογλου.Δεν έφερε φατσιμαρορομποτακια όπως εσύ .

    • Σιγά μην είναι ικανός να φέρει ανταγωνιστικά ευρ. προγράμματα.
      Ξοδεύει τα δανεικά για δήθεν φιλο-λαϊκή πολιτική, και θα τα πληρώσουν οι επόμενοι, όπως έκαναν οι δικοί μας δήμαρχοι πριν την κρίση, αλλά ευτυχώς Λάππας και Παπαστεργίου, έχουν εξυγιάνει τα οικονομικά του Δήμου Τρικκαίων.

      • Ποια προγράμματα μας τσαμπουνάς . Και τι όφελος είδαν οι πολίτες από αυτά; Έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα στους σκαμμένους δρόμους λες κι έγινε βομβαρδισμός. Και πεζός να είσαι πάλι πρέπει να προσέχεις όταν κυκλοφορείς σέ τέτοιους δρόμους και πεζοδρόμια.
        Σε ποιούς νομίζεις ότι απευθύνεσαι; Ας όψεται η ανύπαρκτη αντιπολίτευση.

  3. Ευτυχώς που η Πάτρα έχει τον Πελετίδη και όχι τον Παπαστεργίου, γιατί θα είχε χορτάσει φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες και βεβαίως λακούβες και κακοτεχνίες…

  4. Σιγά τα προγράμματα ρε μεγάλε.Για πέταμα στα αζητητα είναι ότι φέρνεις.Τα παρατάνε οι άλλοι κ τα παίρνεις εσύ για να είσαι το καλό παιδί των εταιρειών στα πλαίσια των δικών τους ανταγωνισμών.Καμια χρηστικότητα για λύσεις στα πραγματικά προβλήματα της πόλης και του κόσμου.Ολα αυτά για πέταμα θα πάνε .Τα στάδια θα μείνουν για τα παιδιά μας.Ευγε Πελετιδη συνέχισε και άσε του ζορικλες να βλέπουν κολοφαναρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης