"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

ΤΡΙΚΑΛΑ – Κλειστοί δρόμοι λόγω έργων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων για αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, την Τετάρτη 20/03/2024, τις ώρες 7:30-15:00, στην οδό Στ. Σαράφη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηπείρου και Δωρ. Σχολαρίου (ρεύμα κυκλοφορίας προς οδό Δωρ. Σχολαρίου).

– προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών για λογαριασμό του Ο.Τ.Ε. τις ώρες 07:30 – 15:30 και 17:30 – 19:00 από την Τετάρτη 20/03/2024 έως και την Παρασκευή 22/03/2024:

· Στην οδό Ασκληπιού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Αριστοτέλους (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αριστοτέλους).
· Στην οδό Βαλαωρίτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασκληπιού και Αλεξάνδρας (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αλεξάνδρας).
· Στην οδό Κορωνίδος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασκληπιού και Αλεξάνδρας (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αλεξάνδρας).
· Στην οδό Αριστοτέλους και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασκληπιού και Αλεξάνδρας (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αλεξάνδρας).
· Στην οδό Αθηνάς Εργάνης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Αριστοτέλους (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αριστοτέλους).
· Στην οδό Κορωνίδος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αλεξάνδρας και Κανάρη (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κανάρη).
· Στην οδό Ιάσωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αλεξάνδρας και Κανάρη (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κανάρη).
· Στην οδό Αλεξάνδρας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κορωνίδος και Αριστοτέλους (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αριστοτέλους).
· Στην οδό Στεργιοπούλου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κορωνίδος και Αριστοτέλους (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αριστοτέλους).
· Στην οδό Αθαμανών και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κορωνίδος και Αριστοτέλους (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αριστοτέλους).
· Στην οδό Κωλέττη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Κορωνίδος (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κορωνίδος).
· Στην οδό Πύλης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αγίου Γεωργίου και Βησσαρίωνος (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Βησσαρίωνος).
· Στην οδό Καλογριανής και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πύλης και Χρυσομηλιάς (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Χρυσομηλιάς).
· Στην οδό Κλεινού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πύλης και Κοσμά Αιτωλού (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κοσμά Αιτωλού).

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων για να εκτελεσθούν οικοδομικές εργασίες την Τετάρτη 20/03/2024 τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην οδό Τσακάλωφ και στο τμήμα από τη διασταύρωσή της με την οδό Σταμούλη Γάτσου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Αχιλλέως (ρεύμα κυκλοφορίας προς οδό Β. Τσιτσάνη), στην πόλη των Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης