ΕΚΤΑΚΤΟ: 17 Δεκεμβρίου πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο Reviewed by Momizat on . Πριν λίγο το Mega μετέδωσε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να επιταχύνει τις διαδικασίες για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Κίνηση έκπληξη για τους πολλούς, αναμενό Πριν λίγο το Mega μετέδωσε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να επιταχύνει τις διαδικασίες για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Κίνηση έκπληξη για τους πολλούς, αναμενό Rating: 0

ΕΚΤΑΚΤΟ: 17 Δεκεμβρίου πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο

ΕΚΤΑΚΤΟ: 17 Δεκεμβρίου πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο

Πριν λίγο το Mega μετέδωσε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να επιταχύνει τις διαδικασίες για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Κίνηση έκπληξη για τους πολλούς, αναμενόμενη για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, που ήξεραν ότι η 8η Δεκεμβρίου ήταν ημερομηνία σταθμός. Διότι, με την επιστροφή αύριο των “τεχνικών” της τρόικας και τη διαφαινόμενη δίμηνη – τουλάχιστον… – παράταση του Μνημονίου, η κυβέρνηση λέει ότι θα ήθελε να έχει Πρόεδρο για να πάει σε διαπραγμάτευση. Ουσιαστικά, είναι η προσπάθεια να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μην πέσει αμαχητί.
Αν δεν συμπληρωθούν, όπως φαίνεται, οι 180 ψήφοι στις 27 Δεκεμβρίου (200 απαιτούνται για τις δύο πρώτες και θα διεξάγονται ανά πενθήμερο ), τότε αρχίζει η προεκλογική περίοδος….
Φυσικά, θα αρχίσει τις επόμενες ώρες και η ονοματολογία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε αναμενόμενη την κίνηση, αφού μόλις χθες, μόνο 155 ψήφισαν τον πρϋπολογισμό. Θα πρέπει να βρεθούν άλλοι 25 βουλευτές, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο: ουσιαστικά η κυβέρνηση ορίζει ημερομηνία εκλογών, ανέφεραν πηγές από την Κουμουνδούρου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή