"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.4 C
Trikala

Με το διορισμό του Γρ.Ψαριανού, επήλθε επιτέλους στο τόπο η Εθνική ομοψυχία….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η πλειοψηφία των αυτοαποκαλούμενων σήμερα απογόνων, αυτών που εφηύραν τη Πολιτική και τη Δημοκρατία, ουδέποτε μετείχαν, σ`ένα κόμμα, σ`ένα αυτοδιοικητικό σχηματισμό η στήριξαν μια παράταξη αυτοδιοικητική και πολιτική η κάποιο δημόσιο πρόσωπο, ανάλογα με ιδεολογικό πρόσημο η με γνώμονα το όραμα και τη προσφορά του στο τόπο.

Μοναδικό κριτήριο ήταν το ατομικό συμφέρον(μια θέση στο δημόσιο, μια επιχορήγηση, μια προαγωγή, μετάθεση κλπ). Έτσι οι συνδυασμοί και παρατάξεις, περισσότερο προσομοιάζουν με συμμορίες αρπαχτικών, που οι ψηφοφόροι, τα μέλη και τα στελέχη τους, επωφθαλμιούν τα κρατικά ταμεία, παρά με Δημοκρατικούς πολιτικούς η αυτοδιοικητικούς σχηματισμούς.

Στη φωτογραφία ο Όθων Πικραμένος, πατέρας του σημερινού Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως Παν. Πικραμένου και νέου προισταμένου του πρώην Μαρξιστή Γρηγόρη Ψαρριανού, στο μέγαρο Μαξίμου.

Στη κατοχή ο Όθων Πικραμένος , είχε αναλάβει την έντυπη Γερμανική προπαγάνδα στην Ελλάδα.

Συνέστησε με τους Γερμανούς την εταιρία ”Mundus” και είχε αναλάβει τα προπαγανδιστικά έντυπα των Ναζί στην Γερμανική την Ιταλική και Ελληνική γλώσσα.

Το κτίριο που ήταν το κέντρο διανομής τύπου υπάρχει ακόμα στην οδό Σωκράτους 43.

Κώστας Κουτσονάσιος

4 ΣΧΟΛΙΑ

      • Oπότε πρέπει να καταδικαστεί ξεκάθαρα η απόψη του αυτή στο άρθρο και όχι να γίνει με ίδια λογική αναφορά στο ίδιο σκεπτικό. Οπως αυτός έκανε κριτική στους κομματικούς μετακλητούς του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να του γίνει φυσικά και τώρα κριτική που επιδίωξε αντίστοχη θέση, αλλά όχι να αναφερόμαστε σε οικογενειακή ευθύνη , όπως οι φασίστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης