"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Τρικαλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ένωσή μας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του ΤΑ Τρικάλων και συγκεκριμένα στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών για την νέα σημαντική τους επιτυχία!

Οι συνάδελφοι με κάθε ευκαιρία αποδεικνύουν την αφοσίωση τους στο δύσκολο έργο που έχουν να φέρουν εις πέρας στον τομέα της καταπολεμησης της μάστιγας των ναρκωτικών και οφείλουμε πάντα να τους στηρίζουμε και να τους επαινούμε με για τις προσπάθειες τους! 


Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν -207,3- γραμμάρια κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, -10- γραμμάρια κοκαΐνης, σε μορφή σκόνης, -11- γραμμάρια κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και χειρόγραφες σημειώσεις.


Συνελήφθησαν ( 24 -06-2022) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε έρευνα στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, βάρους -207,3- γραμμαρίων και -2- κινητά τηλέφωνα.


Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των δύο δραστών, βρέθηκαν με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών « FLEX » και κατασχέθηκαν:


μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, σε μορφή σκόνης, βάρους -10- γραμμαρίων,ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -11- γραμμαρίων,μία ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς καιχειρόγραφες σημειώσεις.Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο της παράνομης δραστηριότητάς τους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ως Δημότης αυτής πόλεως, και ως μέτοχος της δημόσιας και κοινωνικής ζωής, θέλω να δηλώσω ότι όντως η Αστυνομία Τρικάλων επιτελεί αθόρυβα και διακριτικά, ένα μέγα έργο!! Απο τα στατιστικά, εύκολα διαπιστώνει κανείς, οτι είμαστε η μοναδική πόλη στην Ελλάδα με το χαμηλότερο σχεδόν μηδενικό ποσοστό εγκληματικότητος. Όλοι τους ασκούν ένα λειτούργημα δύσκολο, που απαιτεί υπευθυνότητα, συνέπεια, συνείδηση του καθήκοντος, κούραση, και φυσικά κινδύνους και απρόβλεπτες καταστάσεις. Με αφορμή το παραπάνω άρθρο θέλω και εγώ, ως πολίτης, να συγχαρώ όλη την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για τις επιτυχίες της και για την ασφάλεια που μας παρέχουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης