"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Επαναστάτες μου το “Sugar babies” σας πείραξε – της Νατάσσας Γρατσάνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οργισμένη η Κυβέρνηση για τα “sugar babies” του Κουτσιούμπα.
Αναχρονιστικές, σεξιστικές και κατάπτυστες οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα.
Δεν οργίστηκαν και δεν θεώρησαν κατάπτυστο:
-Ένας παιδοβιαστής να κυκλοφορεί ελεύθερος και να του δίνεται βήμα να μιλά δημοσίως παρά την πρωτόδικη καταδίκη του.
– Ένα παιδί 12 χρονών που αντί να είναι στο σχολείο του και να παίζει με τις φίλες του, εκδίδονταν και βιαζόταν κατ’εξακολούθηση και μέχρι και σήμερα κυκλοφορούν ανάμεσα σε μας και στα παιδιά μας 200 και πλέον παιδοβιαστές.
– Ένα παιδί 12χρονών που καταστράφηκε η ζωή του και η πολιτεία αντί να το προστατεύσει, το άφησε να κάνει χιλιόμετρα προκειμένου να στηριχθεί ψυχολογικά με δικά του χρήματα και το άφησε έρμαιο στα χέρια εκείνων που ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.
-΄Ενα παιδί 12 χρόνων που θα έπρεπε να νιώθει την αμέριστη ασφάλεια από το Κράτος, το ίδιο έδινε στοιχεία για το που μπορούν να το βρουν όσοι ήθελαν να τις κάνουν κακό.
– Η μαφία και τα κυκλώματα του υποκόσμου να δρουν ανενόχλητα και χωρίς κανέναν έλεγχο μέσα στην χώρα
– Παιδιά να πετιούνται έξω από τα σπίτια τους μαζί με τις οικογένειες τους χωρίς καμία προστασία της πρώτης κατοικίας και βορά στα χέρια του κάθε fund που αυτή η κυβέρνηση επιτρέπει να γίνονται.
– Οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας να ζουν σε κοντέινερ χωρίς ένα πιάτο φαγητό και χωρίς καμία βοήθεια από το κράτος (να μην αναφερθώ σε σεισμοπαθείς που τους έχουν παρατήσει στην μοίρα τους).
– Όταν βρέχει να πνιγόμαστε, όταν πιάνει φωτιά να καιγόμαστε και όταν χιονίζει μεσημέρι να εγκλωβιζόμαστε.
– Να έχουμε γίνει πιο πολεμοχαρείς και από τον Μπαιντενάκη μοιράζοντας όπλα δεξιά αριστερά, όπλα που τα έχει αγοράσει ο Ελληνικός Λαός και να μας εκθέτουν σε κίνδυνο χωρίς να μας λογαριάζουν και χωρίς να ενημερώνουν κανέναν.
-Να πληρώνουμε ξανά και ξανά ένα σύστημα υγείας, χρυσοπληρωμένο από τους Έλληνες και να μην βρίσκουμε για μας και τα παιδιά μας ένα κρεβάτι και ανθρώπινες υπηρεσίες υγείας.
– Να πηγαίνουμε στο σούπερ-μάρκετ και να μην μπορούμε να πάρουμε ούτε τα απολύτως απαραίτητα.
-Να υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα και αντί το κράτος να βοηθά εκείνες, να βοηθά τον Στάσση και το κάθε Στάσση να φτιάξει πολυτελή εξοχικά.
Δεν θεωρούν κατάπτυστο που πάνω από 1,2 εκ. Έλληνες και περί του 80% των Έλληνων τους θεωρεί αναξιόπιστους και συγκαλύπτοντες την εθνική τραγωδία των Τεμπών.
Όλα τα παραπάνω είναι αναχρονιστικά και κατάπτυστα.
Οι δήθεν επαναστάτες καλό θα ήταν να δούνε τι συμβαίνει πραγματικά στην κοινωνία και να οργίζονται με αυτά που βλέπουν και πως θα τα διορθώσουν.
Τα υπόλοιπα είναι πυροτεχνήματα και θέματα που θέλουν να καλύπτουν την επικαιρότητα με τις επιλεκτικές και μεροληπτικές ευαισθησίες τους.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έπρεπε να περάσει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια όσο πιο βουβά και βρήκαν μια δήλωση να πιαστούν για να το κάνουν θέμα.
    Όσο για το επαναστάτες και τις επαναστάτριες…..είναι του γλυκού νερού!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης